2023: Etsimme huipputiimiimme uuden alun uralleen haluavaa huippuosaajaa!! 

Alku LKV on Oulussa toimiva asiakaslähtöinen, täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Olemme raikas, uudistuva, innostava ja edustava.  Olemme näköalapaikalla kiinteistönvälityksen muuttuvassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä.  Palvelumme on laaja-alaista ja kokonaisvaltaista asiakkaan parhaaksi niin asunnon myyntiin kuin ostamiseenkin liittyen.

Haemme nyt huipputiimiimme huippuosaajaa, jolla on asenne kohdallaan ja halu tehdä töitä aitojen ihmisten sekä asiakkaiden parissa. Toimit yhdessä saumattomassa yhteistyössä koko tiimin kesken. Sinulla tulisi olla mielellään LKV:n pätevyys ja kokemusta alasta. Oletko sinä reipas, ulospäin suuntautunut, menestyshaluinen ja rohkeasti erilaisiin tilanteisiin tarttuva henkilö? Ja tietysti nautit siitä, että pystyt palvelemaan asiakkaita yksilöllisesti ja menestyksekkäästi?

Jos siis tunnistit itsesi niin; ota pian yhteys! Tämä voi olla elämäsi paras alku!

Tarjoamme yhden varmasti mielenkiintoisimmista ja upeimmista mahdollisuuksista tehdä töitä sekä menestyä näköalapaikalla.  Mahdollisuuden myös kehittyä ja tulla yhdeksi alan huippuosaajaksi? Kiinnostuitko?

Laita hakemus cv:n kera luottamuksellisesti osoitteeseen anne.keinanen@alkulkv.fi tai soita p. 044 543 1983, niin jutellaan lisää!

Kiinteistönvälitys Alku LKV, Hintantie 95, 90650 Oulu 040 132 5454